VaultPress nu ook beschikbaar voor WordPress multisite

Het was even wachten naar eindelijk is VaultPress van Automattic ook beschikbaar voor WordPress multisite installaties.

VaultPress is een plugin en service die continu back ups van je WordPress installatie maakt en deze extern opslaat. Daarnaast word je website ook gecontroleerd op eventuele exploits en kunnen de mensen van Automattic meteen ingrijpen mocht er iets niet pluis zijn.

Dat laatste klinkt natuurlijk een beetje ‘eng’  maar ikzelf ben erg gecharmeerd van de dienst en het feit dat je benaderd wordt door echte mensen en dat deze je ook daadwerkelijk op de hoogte houden van de stand van zaken is een zeldzaamheid tegenwoordig, zeker voor het zachte prijsje.

Peace of mind voor multisite

En nu is deze service dus ook beschikbaar voor WordPress multisite installaties. Vanuit het VaultPress dashboard kun je precies beheren wat je wilt backuppen van de verschillende websites binnen je netwerk.

VaultPress biedt dus eindelijk ook de befaamde peace of mind voor de beheerders van grotere WordPress netwerken.

3 Replies to “VaultPress nu ook beschikbaar voor WordPress multisite”

    1. Tja, voor niks gaat de zon op. Er zijn wel wat gratis alternatieven zoals een sync naar Dropbox maar dan mis je wel de persoonlijke service en de support wanneer er een exploit in een geïnstalleerde plugin wordt gevonden. Alles heeft z’n prijs.

Comments are closed.