Looking for Mollie gateway users

Ever since I developed my plugin LDB WP e-Commerce iDeal plugin, which brings support for iDeal transactions to WP e-Commerce, I’ve been getting requests to develop a plugin for WP e-Commerce that supports the Dutch payment gateway Mollie.

Sadly, none of the people who ask me (it’s 3 people a week at the moment) actually have a Mollie account but plan on getting one as soon as I finish working on the plugin. But this is a scenario that will not work. I need someone to supply me with a Mollie account which has several payment options enabled and verified, especially the Mollie iDeal gateway. Since I don’t require an iDeal account myself it would be ridiculous for me to actually get one so I can build this plugin.

So this brings me to my search for Mollie users. Are there any Mollie users out there who are willing to share their credentials with me? No charges will be made to your account and preferably I’d like to help you set up the account (starting from the testing phase) so I can make sure my plugin facilitates every aspect.

After the development, the plugin will be released to the WordPress plugin directory, as usual, where others will be able to download the plugin for free as well. I have no intention to get rich by building this plugin – although donations are always welcome –, I just want to help out the community, there’s just the obstacle which I mentioned above.

Do you have a Mollie account and want to help me (and the Dutch WordPress community) out, please contact me or leave a comment below. Thanks!

20 Replies to “Looking for Mollie gateway users”

 1. Geweldig dat er een initiatief is om deze plugin the ontwikkelen.
  Is er al enig zicht op de voortgang van deze plugin? Wanneer zou het beschikbaar kunnen zijn?

 2. Zelf al heel wat Mollie iDEAL implementaties gedaan. Kan je er altijd bij helpen. Het is een eitje, dus zo gedaan. Laat maar weten als ik je erbij kan helpen. Mocht je je plugin al klaar hebben, dan ben ik natuurlijk benieuwd naar de download link.

 3. Hallo Luc,

  Dank voor het goede werk met de iDEAL plugin voor WP E-commerce.
  Ik ben erg benieuwd naar de release van de Mollie plugin, een goed werkende plugin icm met de steeds beter wordende WP E-commerce plugin is een zegen voor de WordPress community 😉

  Groeten Mike

 4. Hallo Luc,

  Ik zou Mollie graag willen gebruiken icm WPEC. Hoever ben je met de plugin? Ik kan eventueel als testcase fungeren 🙂

 5. Hey Luc, na lang wikken en wegen zou voor mij Mollie de beste uitkomst zijn. Hoor graag wanneer het gelukt is.

  1. Klopt, deze plugin is er al een tijdje en is technisch zeer in orde. Het nadeel is dat de eindgebruiker certificaten moet genereren, wat erg omslachtig is en met de geleverde tools alleen op Microsoft Windows kan.

   1. Ik neem aan dat het gaat om normaal SSL certificaat? Dat kun je toch inkopen via Comodo en dergelijke? Zelf gegenereerde certificaten zouden je webbezoekers toch alleen maar opzadelen met een melding? Ik zie het probleem niet zo, ook de kosten van een certificaat zijn goed te doen.

    1. Nope, ik bedoel een certificaat voor iDeal en niet een SSL certificaat. Een alternatief voor dit certificaat is het gebruik van een hashkey, iets wat mijn iDeal plugin voor WP e-Commerce doet.

 6. Als ik zo naar de instructies kijk lees ik er niks over dat dat nodig is. Misschien mis ik iets? Ik dacht dat je via mollie dat soort rompslomp nu juist niet had? Als het wel nodig is voldoen toch wellicht de certificaten die ze als download op de site hebben staan? :

  http://www.ideal-checkout.nl/

 7. Beste Luc,

  Ook ik kan niet wachten tot de mollie plug-in daadwerkelijk klaar is. Ik hoop dat we het afronden goed gaat en de eerste testers al aan het werk zijn.

  Wil je me een seintje geven wanneer het beschikbaar komt.

  Alvast bedankt.

  Cheers
  Wilfred

Comments are closed.